Baník Vamberk „A“ vs AFK Častolovice „A“

4 - 0
Celkový čas

Zpráva

V rámci dalšího přípravného utkání jsme se utkali s týmem Vamberka na jejich domácí půdě. Od samého začátku jsme diktovali tempo hry a soupeře přehrávali kombinační hrou a rychlým přechodem do útočné fáze. Postupem času přibývaly velmi slibné příležitosti ke skórování, ale góly stále nepřicházely. První poločas tedy 0:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem udržet tempo hry a zefektivnit finální fázi. Místo toho se prosadil Vamberk, který začal více hrozit z rychlých brejků. Postupem času ubývaly síly a Vamberk se častěji dostával před naší branku a své šance využil.

Konečné skóre je pro nás zklamáním, protože by si celý tým zasloužil za předvedený výkon rozhodně přijatelnější výsledek. Ten ale prozatím není tolik důležitý, protože jsme stále ve fázi náročné kondiční přípravy a na klucích bylo vidět, že v druhém poločase začali tahat nohy. V herním projevu se již ukázaly prvky, na kterých chceme v nadcházející sezoně stavět a velmi dobře odehráli náročné utkání hráči, kteří teprve ukončili kategorii U17, což jsou přesně cíle, které chceme v AFK naplňovat. Příprava pokračuje, máme stále na čem pracovat a už teď se těšíme na další utkáni, které nás čeká v rámci poháru OFS za čtrnáct dní. Přijďte nás podpořit

Podrobnosti

Datum Čas
23 července, 2022 17:30

Hřiště

Vamberk

Výsledky

Klub1. poločas2. poločasGóly
Baník Vamberk044
Častolovice A000